Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η καταπληκτική φωτογραφία των εξάδυμων που συγκίνησε την Oprah!

Η Οprah φιλοξένησε στην εκπομπή της μια οικογένεια με εξάδυμα!

Λένε πως μια εικόνα, ισούται με χίλιες λέξεις, αλλά μια γυναίκα πιστεύει πως η συγκεκριμένη ισούται με εκατοντάδες χιλιάδες. Η δημοφιλής παρουσιάστρια Oprah Winfrey, προσέφερε απόψε στην οικογένεια McGhee, 240.000€ και τους έκανε δώρο ένα - γαμήλιο- ταξίδι στο Λας Βέγκας, παρόλο που το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 11 χρόνια.

Το ζευγάρι, που αποτελείται από την Mia και τον Rozonnο McGhee, σύμφωνα με την Daily Mail, και τα εξάδυμά τους, Olivia, Madison, Rozonno Jr, Josiah, Elijah και Isaac, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Oprah. Οι 8 τους, έστρεψαν το ενδιαφέρον όλων πάνω τους, ύστερα από την δημοσίευση της φωτογραφίας που απεικονίζει όλη την οικογένεια, στο Facebook. Ο καθένας θα ήθελε να τους γνωρίσει. Όλοι όσοι είδαν αυτή τη φωτογραφία, αγάπησαν την οικογένεια χωρίς να τους γνωρίζουν.

Τι είναι ο Εργασιακός Μεσαίωνας (από τη "Λουκετοπαίδεια")?

Εργασιακός Μεσαίωνας ονομάζεται η χρονική περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας που διαδέχεται την περίοδο της Φαυλότητας Κ Καραμανλή και τελειώνει με την περίοδο της Χρεωκοπίας του κράτους Γ. Παπανδρέου.

Ο Εργασιακός Μεσαίωνας έμεινε γνωστός ως η περίοδος των Σκοτεινών Αιώνων και των Πολιτικών Απατεώνων. Οι ιστορικοί, κυρίως... της εποχής του Διαφωτισμού και του Παπανδρεισμού, , χαρακτήρισαν τον Εργασιακό Μεσαίωνα περίοδο πολιτικού φανατισμού , τραμπουκισμού και οπισθοδρόμησης, μη λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι η κατάλυση του κράτους από τους Ούνους του ΔΝΤ, επέτρεψε την... εισβολή οικονομικών κατοχικών δυνάμεων με αποτέλεσμα την Γερμανική Αναγέννηση.

Κατά τον Εργασιακό Μεσαίωνα, οπωσδήποτε η επιρροή της του κράτους και της εξόντωσης των μισθών στην κοινωνική και προσωπική ζωή των ανθρώπων μεγιστοποιείται, ωστόσο οι πολιτικοί άρχοντες μένουν πάντοτε υποτελείς της κοσμικής εξουσίας των Βρυξελλών.

Ο Εργασιακός Μεσαίωνας έχει χαρακτήρα θεοκρατικό και φορομπηχτικό , αλλά ταυτόχρονα παρατηρούνται ζυμώσεις, που οδήγησαν στη δημιουργία των νεότερων εθνικών σχηματισμών και ιδεολογιών, όπως της Χρυσής Αυγής και της Χρυσής Δραχμής.

(Από τη Λουκετοπαίδεια, την ελεύθερη σατιρική εγκυκλοπαίδεια)

Μεσσηνία: Με 20 ευρώ κέρδισε 300.000!

Είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει ποτέ στο νομό ένα συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για το Kino στο οποίο οι παίχτες του παίζουν συνήθως μικρά ποσά και προσπαθούν να κερδίσουν μέσα από διαδοχικές κληρώσεις.

Ο υπερτυχερός από την Μεσσηνία, που για ευνόητους λόγους δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του, είχε παίξει τα εξής οχτώ νούμερα: 1, 11, 21, 31, 41, 51, 61, 71.

Μάλιστα, τα παραπάνω νούμερα τα είχε παίξει για εννέα διαδοχικές κληρώσεις και επαληθεύτηκαν στην τελευταία κλήρωση! Ξόδεψε δηλαδή 20 ευρώ για κάθε μία κλήρωση που σημαίνει συνολικά 180 ευρώ.

Το όγδοο νούμερο που του έδωσε και τα 300.000 ευρώ ήταν το τελευταίο από τα 20 που εμφανίζονται στον πίνακα.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σε τέσσερις μέρες η εκτόξευση

Έπειτα από καθυστέρηση μηνών

Το διαστημικό λεωφορείο Discovery πρόκειται να πραγματοποιήσει την τελευταία του αποστολή στο διάστημα την ερχόμενη Πέμπτη ύστερα από καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών.

Η καθυστέρηση οφείλεται στις ρωγμές που υπήρχαν στην κύρια δεξαμενή καυσίμου, επάνω στην οποία φέρεται το διαστημικό λεωφορείο. Οι ρωγμές ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την εκτόξευση όταν διαπιστώθηκε διαρροή υγρού υδρογόνου.

Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να διαπιστωθεί η φύση της ρωγμής αλλά και οι τρόποι για την επιδιόρθωσή της. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της NASA εάν η ρωγμή δεν γινόταν αντιληπτή τότε θα υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για το διαστημικό λεωφορείο.

Το Discovery, θα μεταφέρει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έξι αστροναύτες και ένα ανδροειδές, ένας ρομπότ δηλαδή με ανθρώπινη εμφάνιση καθώς και προμήθειες για το πλήρωμα του ISS.

Τα έξι μέλη του πληρώματος θα φτάσουν στο κέντρο της ΝASA στη Φλόριντα σήμερα και θα τεθούν σε καραντίνα ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε αρρώστια πριν από την εκτόξευση και θα προετοιμαστούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Tο facebook σώζει ζωές.

Τύχη βουνό είχε ο 30χρονος που έκανε φίλο στο Facebook παλιό του συμμαθητή.

Ο Πίτερ Μπολ έγραψε στο status του στο Facebook ότι πονούσε στο στομάχι και ότι είχε πρόβλημα στο περπάτημα. Για την ακρίβεια έγραψε “πονάει φρικτά το στομάχι μου και περπατάω σαν γέρος”.

Για καλή του τύχη, το status του είδε αμέσως ο παλιός του συμμαθητής Ραούλ Βελινέρι, ο οποίος σήμερα είναι χειρουργός σε κλινική της Ουαλίας. Μόλις ο Ραούλ είδε το status έστειλε μήνυμα στο φίλο του λέγοντας “κάλεσε με αμέσως, ακούγεται σαν σκωληκοειδίτης”.

Πράγματι ο Πίτερ πήγε στο νοσοκομείο, όπου τον πρόλαβαν στο παρα πέντε, καθώς είχε οξεία σκωληκοειδίτιτα και κινδύνευε να πεθάνει από περιτονίτιδα.

Τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο και σήμερα είναι καλά και χαρούμενος σίγουρα που έκανε φίλο στο Facebook τον Ραούλ. “Νομίζω ότι χρωστάω τη ζωή μου στον Ραούλ και στο Facebook. Οι γιατροί είπαν ότι η κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη" αναφέρει τώρα ο Πίτερ.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το αιολικό αυτοκίνητο κάλυψε 5.000 χιλιόμετρα και «έκαψε» 7 ευρώ!

Μόλις στο πρώτο του ταξίδι, το αιολικό αυτοκίνητο σκόρπισε... ελπίδες. Η κάλυψη της απόστασης των 5.000 χιλιομέτρων κόστισε 10 δολάρια Αυστραλίας ή περίπου 7 ευρώ!

Το ταξίδι του «Αέρινου Εξερευνητή» (Wind Explorer) ήταν η πρώτη μεγάλη δοκιμασία για το πρωτότυπο αυτοκίνητο που κινήθηκε τόσο σε πολικά ψυχή όσο και σε υψηλότατες θερμοκρασίες και οι Γερμανοί επενδυτές του ευελπιστούσαν ότι θα έδειχνε ότι υφίσταται ήδη τεχνολογία, ικανή να στηρίξει αυτοκίνητα με ανανεώσιμη ενέργεια ακόμη σε τέτοια σκληρά ταξίδια.

«Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που κινείται με αιολική ενέργεια και μπορεί να ταξιδεύσει σε δρόμο τέτοιες αποστάσεις και βεβαίως είναι το πρώτο αυτοκίνητο, οπουδήποτε στον κόσμο, που παίρνει κίνηση και από ιστίο», δήλωσε ο κατασκευαστής του οχήματος, Στέφαν Zίμερερ, ο οποίος πρόσθεσε ότι ήθελε να δείξει «ότι αν θέλεις να κατασκευάσεις ένα ελαφρύ ηλεκτρικό επαρκές αυτοκίνητο, μπορείς σήμερα».

Ιδού το αιολικό αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ REUTERS
Ιδού το αιολικό αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ REUTERS
Το ανοιχτό αυτοκίνητο που μοιάζει με αγωνιστικό, είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, έχει ρόδες ποδηλάτου και κινείται κυρίως από μία μπαταρία ιόντων λιθίου, που φορτίζεται το βράδυ από μία φορητή αεροτουρμπίνα, αν και κάποιες φορές χρησιμοποιήθηκε και ένας χαρταετός, περίπου σαν ιστίο.

Ζυγίζει περίπου 80 κιλά χωρίς τις μπαταρίες και περίπου 200 κιλά συνολικά, πολύ ελαφρύτερο από ένα μέσο αυτοκίνητο, ενώ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες 90 χιλιομέτρων την ώρα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αντιμετώπισε θερμοκρασίες έως και 60 βαθμούς Κελσίου στις πεδιάδες του Νουλαμπόρ, προκαλώντας ανησυχία για το κατά πόσο δεν θα υπερθερμανθούν οι μπαταρίες, ενώ διαπιστώθηκε επίσης και ένα ζήτημα άνεσης καθώς είναι μόλις 15 εκατοστά από το έδαφος
Προσοχή, περνάνε καγκουρό και το... αιολικό αυτοκίνητο! - ΦΩΤΟ REUTERS
Προσοχή, περνάνε καγκουρό και το... αιολικό αυτοκίνητο! - ΦΩΤΟ REUTERS
«Ο ζεστός αέρας έμπαινε μέσα στο αυτοκίνητο και σχεδόν μας έκαιγε το δέρμα και τρεις ημέρες μετά είχαμε 7 βαθμούς Κελσίου και παγώσαμε», είπε ο Ζίμερερ.

Οι άνεμοι κάποιες στιγμές υποχωρούσαν, αναγκάζοντας το αυτοκίνητο να καταφεύγει για επαναφόρτιση σε κατασκηνώσεις κατά μήκος του δρόμου. Από τα συνολικά 5.000 χιλιόμετρα, τα 2.480 έγιναν με αιολική ενέργεια, τα 480 με ιστίο και τα 2.100 με ηλεκτρική ενέργεια.

«Συνολικά το ταξίδι κόστισε 10 δολάρια Αυστραλίας που πληρώσαμε για τις φορτίσεις ηλεκτρισμού», είπε ο Ντιρκ Γκίον, ο έτερος των κατασκευαστών του, διευκρινίζοντας ότι το όχημα δεν είναι έτοιμο για πρακτική χρήση, αλλά έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.



Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Θεσσαλονίκη: ''Στρίμωχνε'' μαθήτριες μέσα σε ασανσέρ!

Πρόκειται για έναν 33χρονο που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς κινούνταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναζητώντας τα υποψήφια θύματά του κυρίως έξω από σχολεία.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονιών των θυμάτων, ο 33χρονος ακολουθούσε τα κοριτσάκια από το σχολείο κι όταν αυτά έφταναν στα σπίτια τους, τα πλησίαζε, τα «στρίμωχνε» στο ασανσέρ και ''έβαζε χέρι'' σε διάφορα σημεία του σώματος...

Tips για να μην χαλάνε...

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε περισσότερο καιρό τα εσπεριδοειδή, όπως τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, είναι να τα βάλετε στο ψυγείο αφαιρώντας τους πρώτα τα κοτσάνια. Τα κοτσάνια παραμένουν ζωντανοί οργανισμοί και για το λόγο αυτό τραβάνε υγρά από τα εσπεριδοειδή και το αφυδατώνουν.

Τα ίδιο ισχύει και για τα φύλλα των φρούτων, τα οποία είναι επίσης ζωντανοί οργανισμοί.

Ο Mark Zuckerberg τρώει fast food στο πάτωμα...

Αν και είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, ο ιδρυτής του facebook, Mark Zuckerberg, παραμένει έχει δείξει πολλάκις ότι δεν του αρέσει η πολυτέλεια στη ζωή του. Ντυμένος καθημερινά και απλά ο Mark Zuckerberg απόλαυσε στο... πάτωμα τάκος κοτόπουλου και σίγουρα θα μπορούσε κανείς να τον περάσει για φοιτητή στην Αμερική, παρά για δισεκατομμυριούχο.

Ο «Mr. Facebook» δεν είχε κανέναν δίπλα του για ασφάλεια, ενώ περίμενε υπομονετικά στην ουρά, όπως όλοι. Τι και αν έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής του; Ο Zuckerberg νοικιάζει ένα μικρο σπίτι στα προάστια και προσπαθεί να κάνει τη ζωή που έκανε πριν το facebook...

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Top 10: Sex Tips: Πως να την ρίξεις στο κρεβάτι σου!

Aρ.10:Φλέρταρε με όλες τις γυναίκες

Πρώτο και βασικό να είσαι στο κέντρο της προσοχής πολλών γυναικών για να μην καρφώνεσαι ότι τη θες απελπισμένα! Εξασκήσου στο να είσαι ενδιαφέρον, αστείος, προκλητικός και απρόβλεπτος σε μέρη που πετυχαίνεις ξανά και ξανά την ίδια γυναίκα, όπως στην αγαπημένη σου καφετέρια, σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Όταν πειράζεις κι αστειεύεσαι με πολλές γυναίκες τότε δεν δίνεις στόχο και εκπέμπεις αυτοπεποίθηση που είσαι αποδεκτός σε τόσες γυναίκες. Φυσικά η δικιά σου θα σκάσει από τη ζήλια της, αλλά αυτό μόνο στην αρχή για να την κάνεις να κολλήσει.

 

     

Aρ. 9 : Πείραξε την



 

Μπορεί μια sexy γυναίκα να μην το παραδεχτεί ποτέ όμως το απολαμβάνει όταν την πειράζεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ξυπνάς μέσα της συναισθήματα στα οποία μάλλον κανείς άντρας δεν έχει στοχεύσει μέχρι τότε. Παρόλο που στα μάτια κάποιου τρίτου η προσπάθεια σου μπορεί να φανεί αποτυχημένη, στην πραγματικότητα θα είναι επιτυχημένη καθώς στο τέλος της βραδιάς θα 'χεις καταφέρει να επιστρέψει σπίτι της με ένα βαθύ αίσθημα ευτυχίας το οποίο δεν θα μπορεί να περιγράψει. Εξάλλου θα χει βαρεθεί να της κάνουν κομπλιμέντα για το πόσο ωραία, σέξι και γοητευτική είναι, ας μην πέσεις στην ίδια παγίδα. Τα ίδια και τα ίδια κουράζουν εξάλλου...

 Aρ. 8 : Τράβηξε την προσοχή της και μέσω ίντερνετ

Οι sexy γυναίκες λαμβάνουν καθημερινά αμέτρητα email από ενδιαφερόμενους. Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα τους και να μην είσαι ένα ακόμη από τα εκατοντάδες μηνύματα που θα προσπεράσει και θα καταλήξει στο Recycle Bin, ρίξτο στην πλάκα. Αντί να ξεκινήσεις με καλούς τρόπους και κλισέ εκφράσεις, πες της κάτι αστείο, κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα την κάνει να γελάσει και να ξεφύγει από την αδιαφορία που της δημιουργούν τα υπόλοιπα email. Το να είσαι ευγενικός δεν θα πιάσει στην προκειμένη περίπτωση μια και θα περάσεις αυτομάτως στην κατηγορία των βαρετών κι έτσι δεν θα έχεις καμία ελπίδα απέναντι της.



 Aρ. 7 : Πάρε το     πάνω χέρι

Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, μια sexy γυναίκα πάντα επιθυμεί ο άντρας να έχει το πάνω χέρι. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να κάνεις κάποια κίνηση. Μην περιμένεις απλά να συμβεί κάτι ως δια μαγείας γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει πάντα ένας ομαλός κι ενδιαφέρον τρόπος για να κυλήσουν τα πράγματα. Κοίτα να τον βρεις γιατί διαφορετικά προβλέπεται να περνάς πολλά βράδια μόνος σου με μοναδική σου παρέα την τηλεόραση.  


Aρ. 6 : Πέρασε το τεστ της με επιτυχία

  
       Οι περισσότεροι άντρες δεν καταλαβαίνουν πότε μια γυναίκα τους τεστάρει. Αντί να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι και να κερδίσουν την αναμέτρηση, σαστίζουν, χάνουν την ενέργεια, την χημεία και την σεξουαλική ένταση που υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Όταν μια γυναίκα ξεκινήσει μια πρόκληση ή ένα τεστ, απόφυγε τις απαντήσεις του στυλ «Ναι οκ, ό,τι νομίζεις» και φρόντισε να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ένταση, ν’ ανεβάσεις την θερμοκρασία και την έλξη που θα υπάρχει ανάμεσα σας. Εάν δεν καταλάβεις τα τεστ που θέτει τότε θα παρερμηνεύσεις κάθε τι που συμβαίνει και θα χάσεις όλες τις ευκαιρίες που θ’ ανοιχτούν μπροστά σου. Κοινώς θα είσαι για κλάμματα και δεν θα φταίμε εμείς...       


Aρ. 5 : Δείξε ότι είσαι αρχηγός

      Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μισούν οι sexy γυναίκες είναι ένας άντρας αδύναμος, αναποφάσιστος και ανασφαλής. Ένας τέτοιος άντρας δεν διαθέτει τον έλεγχο και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Οι γυναίκες δείχνουν να έλκονται από άντρες που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά ενός αρχηγού. Μάθε λοιπόν πως αρχηγός μπορεί να θεωρηθεί ένας άντρας ο οποίος είναι σε θέση να ελέγξει μια κατάσταση, να πάρει αποφάσεις και να τις ακολουθήσει δίχως να χρειάζεται έγκριση από κανέναν. Δείξε ότι είσαι φτιαγμένος από την στόφα του αρχηγού κι οι γυναίκες θα σε λατρέψουν. Δεν αρκούν βέβαια μόνο τα προσώπα της φωτογραφίας, όπως καταλαβαίνεις!
 

Aρ. 4 : Βγες μαζί της περιστασιακά

    Πως κρίνει μια γυναίκα εάν ένας άντρας ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μαζί της μια μακροχρόνια σχέση ή απλά να βγαίνει μαζί της; Από το πόσο συχνά την βλέπει, πόσο συχνά της τηλεφωνεί, από το εάν θα της κάνει δώρα, εάν μιλάει για τα συναισθήματα του κτλ. Όμως εάν το μόνο που επιθυμείς είναι να βγαίνεις μαζί της περιστασιακά κι όχι να την έχεις διαρκώς γαντζωμένη από πάνω σου, τότε τηλεφώνα της μονάχα μια, δύο φορές την εβδομάδα και βλέπε την μόλις μια, άντε και που και που δύο φορές την εβδομάδα. Θες την σέξι στο κρεβάτι σου, αλλά όχι και σαν βδέλα πάνω σου 24 ώρες. Βάλε τα όρια σου!
 
  

Aρ. 3 : Σταμάτα να  την κυνηγάς

Το πιθανότερο είναι ότι είσαι κι εσύ ένας ακόμα από τους τύπους εκείνους που τηλεφωνούν πολύ συχνά σε μια γυναίκα, κι ακόμα κι όταν αυτή θα σε στήσει εσύ θα την πάρεις τηλέφωνο για να κανονίσεις το επόμενο ραντεβού. Και φυσικά αυτή θα το παίζει και δύσκολη. Και θα το κάνει επειδή μπορεί. Σταμάτα επιτέλους να κυνηγάς τις γυναίκες που το παίζουν δύσκολες και θα δεις ότι το πιο απίστευτο πράγμα θα συμβεί, θα σε κυνηγάνε αυτές. Απλώς προσπέρνα τις γυναίκες με τις οποίες δεν προχώρησε το πράγμα. Το πιθανότερο είναι ότι θ’ αρχίσουν να φλερτάρουν και πάλι μαζί σου όταν θα έχετε καλύτερο timing.

Aρ. 2 : Παραχώρησε της χώρο



Εάν γυρίσει κάποια στιγμή και σου πει: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τον εαυτό μου» ή κάποια παρόμοια κλισέ έκφραση τότε σίγουρα έχεις κάνει κάτι λάθος. Εάν έχεις γίνει πολύ προβλέψιμος και προσκολλημένος τότε το πιθανότερο είναι ότι σύντομα δεν θα αποτελείς πια πρόκληση για εκείνη. Αυτό που πρέπει να κάνεις εάν δεν θέλεις να την χάσεις είναι να της δώσεις άπλετο χώρο έτσι ώστε να μην προλάβει να σε βαρεθεί, να μην νιώθει ότι πνίγεται και ν’ αγανακτήσει.

Aρ. 1 : Να είσαι πάντα έτοιμος να την κάνεις


     Έχεις γνωρίσει την κοπέλα που σε συναρπάζει και στο μυαλό σου την έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά. Όμως όταν αρχίσουν οι δυσκολίες αντί να την κάνεις και να περάσεις στην επόμενη εσύ κάθεσαι εκεί και το παλεύεις, λυγίζεις, και την οδηγείς με την προβλέψιμη συμπεριφορά σου να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Για να το αποφύγεις αυτό είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι θ’ απολαύσεις την συντροφιά αυτής της γυναίκας για όσο είναι καλά τα πράγματα και τη στιγμή που κάτι θα στραβώσει να το λήξεις. Εάν έχεις αυτό το στιλάκι και δεν τρέχεις από πίσω της σαν πεινασμένο αδέσποτο τότε θα την κάνεις να κολλήσει και δεν θα σκεφτεί να σε αφήσει αφού θα προσπαθεί να βρει τρόπους για να σε κρατήσει.



 

 


                       

Choose your personal Valentine

Τρίκαλα: Μέσα σε 5 χρόνια έκλεψε 476 μελίσσια με τις κυψέλες τους!

Ο δράστης μετέφερε τις κυψέλες με φορτηγό - Μέχρι τώρα 67 άτομα αναγνώρισαν 360 από τις κλεμμένες κυψέλες...

Δράστης ένας 45χρονος, που αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Όπως διαπιστώθηκε, από το 2006 έως και τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου, προέβη σε τουλάχιστον εξήντα επτά κλοπές, αφαιρώντας συνολικά τετρακόσιες εβδομήντα έξι κυψέλες μελισσών με το περιεχόμενο τους (σμήνη μελισσών).

Οι κυψέλες εντοπίσθηκαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε διάφορες περιοχές του νομού, όπου τις είχε μεταφέρει, αφού πρώτα άλλαξε στις περισσότερες τον εσωτερικό και εξωτερικό τους χρωματισμό και κατέστρεψε τους κωδικούς ταυτότητάς τους.

Οι κυψέλες κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν για φύλαξη σε δημοτική έκταση, που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων, όπου στη συνέχεια κλήθηκαν προς αναγνώριση-ταυτοποίηση οι ιδιοκτήτες τους. Επίσης, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο, με το οποίο ο δράστης μετέφερε τις κλεμμένες κυψέλες.

Μέχρι τώρα, εξήντα επτά άτομα αναγνώρισαν συνολικά τριακόσιες εξήντα κυψέλες μελισσών, από το σύνολο των τετρακοσίων εβδομήντα έξι, που εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν. Η διαδικασία αναγνώρισης-ταυτοποίησης και των υπολοίπων κυψελών συνεχίζεται, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Του... ξεράθηκαν τα φυτά στη «Φάρμα» και ήθελε να αυτοκτονήσει!

Ο 21χρονος, φοιτητής σε ΤΕΙ, είχε εθιστεί να παίζει μέσω Facebook. Και όταν κάποιος του... πότισε τα λουλούδια και ξεράθηκαν, εκδήλωσε την επιθυμία να αυτοκτονήσει. Και αυτό το ανάρτησε στο Facebook.

Η εταιρία διαχείρισης του παιχνιδιού ενημέρωσε για το μήνυμα απόγνωσης που άφησε ο χρήστης και οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος τον εντόπισαν μέσω ψηφιακής ανάλυσης, αφού πρώτα ενημερώθηκε η Εισαγγελία για να δοθεί το «πράσινο φως» άρσης του απορρήτου της επικοινωνίας.

Έτσι, εντοπίστηκε ο νεαρός και παράλληλα κλήθηκαν ψυχολόγοι από την μη κυβερνητική Οργάνωση «Κλίμακα», προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο,


Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο με κόστος περίπου $ 1,4 δισ., έχει πάρει την έννοια της γης σε ένα σημείο όπου, σε μια επταήμερη από 19 Δεκ. έως 26, με στάσεις σε Labadee, την Αϊτή και την Κόστα Μάγια.
Μετά την ακρόαση σχετικά με το μέγεθος του Allure Κόμματος (1.187 μέτρα μήκος και 16 καταστρώματα υψηλής χωρητικότητας 6.318 επιβατών και 2.384 μέλη του πληρώματος), δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Ήμασταν φοβισμένοι, πραγματικά.

Οι αντιγηραντικές βιταμίνες που χρειάζεστε!


Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής που μπορείτε να παίρνετε

Η πρόσληψη βιταμινών από χάπια και συμπληρώματα μπορεί να φαίνεται εύκολη λύση αλλά οι τροφές περιέχουν σε αφθονία θρεπτικές ουσίες και σίδηρο που δεν εμπεριέχονται στα χάπια. Αυτές οι ουσίες συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και θωρακίζουν το ανοσοποιητικό του σύστημα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με τις παρακάτω απαραίτητες αντιοξειδωτικές βιταμίνες και στοιχεία.

Τι είναι τα αντιοξειδωτικά

Είναι χημικοί παράγοντες στον οργανισμό που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Αντιοξειδωτικές θρεπτικές ουσίες όπως οι βιταμίνες C και E βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών. Οι ελευθρες ρίζες είναι μόρια οξυγόνου που φέρουν ένα ή περισσότερα ηλεκτρόνια εξαιτίας των οποίων μπορεί να γίνουν επιβλαβή για τα κύτταρα.

Οι ελεύθερες ρίζες ευθύνονται για τη σκλήρυνση των αρτηριών, τη διαδικασία της γήρανσης και της εμφάνισής διαφόρων τύπων καρκίνων.

Η μειωμένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών συμβάλλει σε καρδιοπάθειες και εμφράγματα. Μόλις 400 γραμμάρια φρούτων που μεταφράζονται σε πέντε μερίδες μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη πρόληψη.

Βιταμίνη Α

Που κάνει καλό: Η βιταμίνη Α είναι λιποδιαλυτή και τα δύο βασικά συστατικά της στις τροφές είναι η ρετινόλη και τα καροτενοειδή. Οι βασικές δράσεις της εστιάζονται στη λειτουργία της όρασης, στο ανοσοποιητικό σύστημα και
στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Χρειάζεστε: Η συνιστώμενη ημερήσια δόση καθορίζεται ανάλογα με τις ηλιακές ανάγκες. Σύμφωνα με τον Βρετανικό Οργανισμό Food Standard’s Agency, απαιτούνται καθημερινά από τη διατροφή 0,6-0,7 mg ημερησίως. Μακρόχρονη λήψη μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Α μπορεί να έχει επιπτώσεις στα οστά και να τα καταστήσει πιο εύθραυστα. Πάντως μια ημερήσια δόση μέχρι 1,5 mg βιταμίνης Α (είτε από τη διατροφή, είτε από συμπληρώματα), είναι απίθανο να προκαλέσει οποιαδήποτε παρενέργεια.

Διατροφικές πηγές: Συκώτι, καρότο, μπρόκολο, σπανάκι, μπιζέλι, γλυκοπατάτα, βούτυρο, αυγό, βερίκοκο, μάνγκο.

Βιταμίνη C

Που κάνει καλό: Πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες ενώ συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος και αυξάνει την LDL τη λεγόμενη καλή χοληστερίνη.

Χρειάζεστε καθημερινά: 75 mg αν και κάποιοι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον 200. Όσο για το εάν η υπερβολική δόση βιταμίνης C σας προστατεύει από το κρύωμα δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη.

Διατροφικές πηγές: Εσπεριδοειδή, φρούτα και χυμοί, φράουλες, κόκκινες και πράσινες πιπεριές, λαχανάκια Βρυξελλών, μπρόκολο, σπανάκι, λαχανίδα και λάχανο.

Πρόσληψη: Μόνο με ένα πορτοκάλι την ημέρα έχετε καλύψει τη συνιστώμενη ποσότητα. Αν τρώτε καθημερινά πέντε μερίδες φρούτα και λαχανικά δεν θα έχετε έλλειψη σε βιταμίνη C.

Βιταμίνη Ε

Που κάνει καλό: Η βιταμίνη Ε λειτουργεί βασικά ως αντιοξειδωτικό αν και σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες έχει θετικά αποτελέσματα στην υγεία των ματιών και βοηθά στην πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ.

Καθημερινές ανάγκες: Περίπου 22,5 IU. Αν και υπάρχει διαφωνία ως προς τα όρια, στη λήψη οι περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν πως 150 με 200 IU παραπάνω δεν βλάπτουν.

Διατροφικές πηγές: Αβοκάντο, λάδι ελαιόλαδο, σιτηρά ολικής άλεσης, ηλιόσποροι, αμύγδαλα και οι περισσότεροι από τους ξηρούς καρπούς.

Πρόσληψη: 1 φλυτζάνι ωμό μπρόκολο και 60 γραμμάρια αμύγδαλα ή ηλιόσποροι είναι αρκετά για να φτάσετε στη συνιστώμενη ποσότητα.

Ψευδάργυρος

Που κάνει καλό: Παίζει σημαντικό ρόλο στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αν πιπιλάτε παστίλιες ψευδάργυρου τις πρώτες ημέρες ενός κρυολογήματος θα μειώσετε εκτός από τη διάρκειά του και τα συμπτώματα του.

Χρειάζεστε: Για τις γυναίκες η συνιστώμενη ποσότητα είναι 8 mg.
Διατροφικές πηγές: Ζωικά προϊόντα, όπως μοσχάρι και χοιρινό, καθώς και στρείδια και καρύδια.
Πρόσληψη: 1 μπιφτέκι με ψωμί ολικής αλέσεως είναι αρκετό!

Το μυστικό

Οι βιταμίνες πρέπει να λαμβάνονται μόνο ως συμπλήρωμα στη διατροφή και όχι ως υποκατάστατο ενός υγιεινού διαιτολογίου.

Αιτωλοακαρνανία: Έπιασαν ανήλικο με 67 κιλά χασίς!

Στη θέση Κατσούλη Αιτωλοακαρνανίας οι άνδρες τις Αστυνομίας συνέλαβαν μετά απο καταδίωξη νεαρό Αλβανό..

Ο νεαρός που κατευθυνόταν προς Αθήνα κινούμενος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών.

Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να καταφύγει σε δασώδη περιοχή και τελικά να ακινητοποιηθεί.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 67 κιλά και 195 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ/ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖA


Επείδη φαντάζομαι πολλοί διερωτούνται,τα παρακάτω είναι σημάδια που έχω βρεί σκόρπια στο Ιντερνέτ και που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες όταν δεν γουστάρουμε κάποιον πραγματικά ή θέλουμε να ξεκουμπιστεί.Οσό πιο πολλά σημάδια δείχει η άλλη,τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να μην σε γουστάρει..(Με συγχωρείτε αν έχει ξαναγίνει το θέμα)

1.Σπάνια σου τηλέφωνα εκείνη πρώτη ή κάνει προσπάθεια να έρθει σε επαφή μαζί σου.-Σε έχει δεδομένο και είτε της στείλεις είτε δεν της στείλεις για κείνη το ίδιο είναι

2.Δεν κάνει τον κόπο να σου απαντήσει ή όταν σου απαντά μιλά μονολεκτικά, κοφτά και χωρίς συναίσθημα.(Βαριέται μέχρι θανάτου και εσύ δεν της κεντρίζεις την προσοχή)

3.Βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες για να μην βρεθείτε π.χ δουλιά,διάβασμα,κάποιος δικός της αρρώστησε κ.τ.λ.Η αλήθεια είναι ότι όλες μας είμαστε πραγματικά busy
καμιά φορά αλλά αν το χει κάνει πάνω από 1-2 φορές 99% δεν σε γουστάρει.

4.Σου λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για σχέση-Κλασσική ατάκα όταν θέλουμε να απορρίψουμε κάποιον συγκεκριμμένο.Στην πραγματικότητα θα θέλαμε να κάνουμε σχέση με κάποιον άλλο αλλά όχι μαζί σου..

5.`Οταν της λες ευθέως ότι την θέλεις ή κάτι παρόμοιο σου απαντά με ένα ξερό
" ΟΚ" , "το ξέρω " ή προσπαθεί να αλλάξει θέμα χωρίς να σου εκφράσει τι νοιώθει και εκείνη για σένα

6.Σου λέει ότι είναι ήδη με κάποιον άλλο-Εδώ εξαιρούνται κάτι 15χρόνες που το κάνουν προφανώς για να ζηλέψεις

7.Επίσης μπορεί να σου πει ότι είσαι πολύ καλό παίδι/σου αξίζουν τα καλύτερα μπλα μπλα αλλά.........-`Οταν υπάρχει αλλά μέστη μέση δεν σε γουστάρει πραγματικά, αλλά επειδή σε ψιλολυπάται το κάνει με τρόπο όσο το δυνατό πιο ανώδυνο.

8.Η περιγραφή του ιδανικού άντρα για κείνη δεν έχει καμία σχέση με εσένα..Σου λέει π.χ ότι της αρέσουν οι ψιλοί,μελαχροινοί και νεαροί άντρες και εσύ είσαι κοντός,ξανθός και σαραντάρης.Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά τις περισσότερες φορές σε συνδυασμό με τα πιό πάνω σημαίνει ότι απλά δεν είσαι ο τύπος της

9.`Οταν αρχικά αρνείται να βρεθείτε μια συγκεκριμμένη χρονική στιγμή και ξαφνικά σου στέλνει μύνημα να βρεθείτε είναι γιατί ακύρωθηκε κάποιο άλλο ραντεβού και σε έχει για καβάντζα

10.Σε συγχύζει η συμπεριφορά της και γενικά νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά-βασικά μπορεί να υποδεικνυεί κάποιο ενδιαφέρον αλλά δεν είναι αρκετό για να κάνει κάτι σταθερό μαζί σου και σίγουρα δεν είσαι Top στις προτεραιότητες της πάντα.Από μόνο του δεν λεεί και πολλά αλλά σε συνδυασμό με τα πιό πάνω είναι σημάδι για να προχωρήσεις παρακάτω ή τουλαχιστόν να την αφήσεις για ένα χρονικό διάστημα ήσυχη να αποφασίσει αν σε θέλει η όχι

Στην τρισδιάστατη εμφάνιση του κοινοβουλίου της Ελλάδας στο Google Earth φαίνονται συνολικά εννέα σκοπιανές σημαίες.


Τις σημαίες αυτές τις έβαλε χρήστης με το ψευδώνυμο “jovi” απο τα Σκόπια ο οποίος σύμφωνα με το ΒΗΜΑ δεν είναι η πρώτη φορά που "υψώνει" σημαίες της ΠΓΔΜ στην Ελλάδα: Στις 21 Ιουλίου 2010, άλλοι χρήστες κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος είχε αναρτήσει τη σημαία των Σκοπίων στο Λευκό Πύργο. Τότε όμως και συγκεκριμένα μία μέρα αργότερα υπάλληλος της Google ανακοίνωσε ότι η σημαία απομακρύνθηκε.

Το περίεργο είναι όμως πώς το νέο 3D μοντέλο της σημαίας φέρει την ένδειξη ότι έχει γίνει αποδεκτό από τη Google αφού ένα από τα κριτήρια που θέτει η εταιρεία για την αποδοχή των μοντέλων είναι ότι "θα πρέπει να αναπαριστούν πραγματικές κατασκευές".
Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.