Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Top 10: Sex Tips: Πως να την ρίξεις στο κρεβάτι σου!

Aρ.10:Φλέρταρε με όλες τις γυναίκες

Πρώτο και βασικό να είσαι στο κέντρο της προσοχής πολλών γυναικών για να μην καρφώνεσαι ότι τη θες απελπισμένα! Εξασκήσου στο να είσαι ενδιαφέρον, αστείος, προκλητικός και απρόβλεπτος σε μέρη που πετυχαίνεις ξανά και ξανά την ίδια γυναίκα, όπως στην αγαπημένη σου καφετέρια, σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Όταν πειράζεις κι αστειεύεσαι με πολλές γυναίκες τότε δεν δίνεις στόχο και εκπέμπεις αυτοπεποίθηση που είσαι αποδεκτός σε τόσες γυναίκες. Φυσικά η δικιά σου θα σκάσει από τη ζήλια της, αλλά αυτό μόνο στην αρχή για να την κάνεις να κολλήσει.

 

     

Aρ. 9 : Πείραξε την



 

Μπορεί μια sexy γυναίκα να μην το παραδεχτεί ποτέ όμως το απολαμβάνει όταν την πειράζεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ξυπνάς μέσα της συναισθήματα στα οποία μάλλον κανείς άντρας δεν έχει στοχεύσει μέχρι τότε. Παρόλο που στα μάτια κάποιου τρίτου η προσπάθεια σου μπορεί να φανεί αποτυχημένη, στην πραγματικότητα θα είναι επιτυχημένη καθώς στο τέλος της βραδιάς θα 'χεις καταφέρει να επιστρέψει σπίτι της με ένα βαθύ αίσθημα ευτυχίας το οποίο δεν θα μπορεί να περιγράψει. Εξάλλου θα χει βαρεθεί να της κάνουν κομπλιμέντα για το πόσο ωραία, σέξι και γοητευτική είναι, ας μην πέσεις στην ίδια παγίδα. Τα ίδια και τα ίδια κουράζουν εξάλλου...

 Aρ. 8 : Τράβηξε την προσοχή της και μέσω ίντερνετ

Οι sexy γυναίκες λαμβάνουν καθημερινά αμέτρητα email από ενδιαφερόμενους. Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα τους και να μην είσαι ένα ακόμη από τα εκατοντάδες μηνύματα που θα προσπεράσει και θα καταλήξει στο Recycle Bin, ρίξτο στην πλάκα. Αντί να ξεκινήσεις με καλούς τρόπους και κλισέ εκφράσεις, πες της κάτι αστείο, κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα την κάνει να γελάσει και να ξεφύγει από την αδιαφορία που της δημιουργούν τα υπόλοιπα email. Το να είσαι ευγενικός δεν θα πιάσει στην προκειμένη περίπτωση μια και θα περάσεις αυτομάτως στην κατηγορία των βαρετών κι έτσι δεν θα έχεις καμία ελπίδα απέναντι της.



 Aρ. 7 : Πάρε το     πάνω χέρι

Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, μια sexy γυναίκα πάντα επιθυμεί ο άντρας να έχει το πάνω χέρι. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να κάνεις κάποια κίνηση. Μην περιμένεις απλά να συμβεί κάτι ως δια μαγείας γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει πάντα ένας ομαλός κι ενδιαφέρον τρόπος για να κυλήσουν τα πράγματα. Κοίτα να τον βρεις γιατί διαφορετικά προβλέπεται να περνάς πολλά βράδια μόνος σου με μοναδική σου παρέα την τηλεόραση.  


Aρ. 6 : Πέρασε το τεστ της με επιτυχία

  
       Οι περισσότεροι άντρες δεν καταλαβαίνουν πότε μια γυναίκα τους τεστάρει. Αντί να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι και να κερδίσουν την αναμέτρηση, σαστίζουν, χάνουν την ενέργεια, την χημεία και την σεξουαλική ένταση που υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Όταν μια γυναίκα ξεκινήσει μια πρόκληση ή ένα τεστ, απόφυγε τις απαντήσεις του στυλ «Ναι οκ, ό,τι νομίζεις» και φρόντισε να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ένταση, ν’ ανεβάσεις την θερμοκρασία και την έλξη που θα υπάρχει ανάμεσα σας. Εάν δεν καταλάβεις τα τεστ που θέτει τότε θα παρερμηνεύσεις κάθε τι που συμβαίνει και θα χάσεις όλες τις ευκαιρίες που θ’ ανοιχτούν μπροστά σου. Κοινώς θα είσαι για κλάμματα και δεν θα φταίμε εμείς...       


Aρ. 5 : Δείξε ότι είσαι αρχηγός

      Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μισούν οι sexy γυναίκες είναι ένας άντρας αδύναμος, αναποφάσιστος και ανασφαλής. Ένας τέτοιος άντρας δεν διαθέτει τον έλεγχο και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Οι γυναίκες δείχνουν να έλκονται από άντρες που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά ενός αρχηγού. Μάθε λοιπόν πως αρχηγός μπορεί να θεωρηθεί ένας άντρας ο οποίος είναι σε θέση να ελέγξει μια κατάσταση, να πάρει αποφάσεις και να τις ακολουθήσει δίχως να χρειάζεται έγκριση από κανέναν. Δείξε ότι είσαι φτιαγμένος από την στόφα του αρχηγού κι οι γυναίκες θα σε λατρέψουν. Δεν αρκούν βέβαια μόνο τα προσώπα της φωτογραφίας, όπως καταλαβαίνεις!
 

Aρ. 4 : Βγες μαζί της περιστασιακά

    Πως κρίνει μια γυναίκα εάν ένας άντρας ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μαζί της μια μακροχρόνια σχέση ή απλά να βγαίνει μαζί της; Από το πόσο συχνά την βλέπει, πόσο συχνά της τηλεφωνεί, από το εάν θα της κάνει δώρα, εάν μιλάει για τα συναισθήματα του κτλ. Όμως εάν το μόνο που επιθυμείς είναι να βγαίνεις μαζί της περιστασιακά κι όχι να την έχεις διαρκώς γαντζωμένη από πάνω σου, τότε τηλεφώνα της μονάχα μια, δύο φορές την εβδομάδα και βλέπε την μόλις μια, άντε και που και που δύο φορές την εβδομάδα. Θες την σέξι στο κρεβάτι σου, αλλά όχι και σαν βδέλα πάνω σου 24 ώρες. Βάλε τα όρια σου!
 
  

Aρ. 3 : Σταμάτα να  την κυνηγάς

Το πιθανότερο είναι ότι είσαι κι εσύ ένας ακόμα από τους τύπους εκείνους που τηλεφωνούν πολύ συχνά σε μια γυναίκα, κι ακόμα κι όταν αυτή θα σε στήσει εσύ θα την πάρεις τηλέφωνο για να κανονίσεις το επόμενο ραντεβού. Και φυσικά αυτή θα το παίζει και δύσκολη. Και θα το κάνει επειδή μπορεί. Σταμάτα επιτέλους να κυνηγάς τις γυναίκες που το παίζουν δύσκολες και θα δεις ότι το πιο απίστευτο πράγμα θα συμβεί, θα σε κυνηγάνε αυτές. Απλώς προσπέρνα τις γυναίκες με τις οποίες δεν προχώρησε το πράγμα. Το πιθανότερο είναι ότι θ’ αρχίσουν να φλερτάρουν και πάλι μαζί σου όταν θα έχετε καλύτερο timing.

Aρ. 2 : Παραχώρησε της χώρο



Εάν γυρίσει κάποια στιγμή και σου πει: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τον εαυτό μου» ή κάποια παρόμοια κλισέ έκφραση τότε σίγουρα έχεις κάνει κάτι λάθος. Εάν έχεις γίνει πολύ προβλέψιμος και προσκολλημένος τότε το πιθανότερο είναι ότι σύντομα δεν θα αποτελείς πια πρόκληση για εκείνη. Αυτό που πρέπει να κάνεις εάν δεν θέλεις να την χάσεις είναι να της δώσεις άπλετο χώρο έτσι ώστε να μην προλάβει να σε βαρεθεί, να μην νιώθει ότι πνίγεται και ν’ αγανακτήσει.

Aρ. 1 : Να είσαι πάντα έτοιμος να την κάνεις


     Έχεις γνωρίσει την κοπέλα που σε συναρπάζει και στο μυαλό σου την έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά. Όμως όταν αρχίσουν οι δυσκολίες αντί να την κάνεις και να περάσεις στην επόμενη εσύ κάθεσαι εκεί και το παλεύεις, λυγίζεις, και την οδηγείς με την προβλέψιμη συμπεριφορά σου να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Για να το αποφύγεις αυτό είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι θ’ απολαύσεις την συντροφιά αυτής της γυναίκας για όσο είναι καλά τα πράγματα και τη στιγμή που κάτι θα στραβώσει να το λήξεις. Εάν έχεις αυτό το στιλάκι και δεν τρέχεις από πίσω της σαν πεινασμένο αδέσποτο τότε θα την κάνεις να κολλήσει και δεν θα σκεφτεί να σε αφήσει αφού θα προσπαθεί να βρει τρόπους για να σε κρατήσει.



 

 


                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου